WAT ZEGGEN KLANTEN OVER ONS?

Benieuwd naar wat andere over Fou D'eau zwembaden zeggen? Hieronder leest u ervaringen en van enkele van onze klanten.
Fam. Leyssens

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

"Dankzij Het team van Fou d'eau werd ons project een parel. Een vakantiehuis gevoel elke dag opnieuw. Een extra pluim voor de super bekwame medewerkers die alles hebben geplaatst. Dankjewel!"

Fam. Quintelier

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

"Professionele firma, steeds bereikbaar bij vragen. Zelfs 's avonds of in het weekend heeft men een luisterend oor. De gebruikte materialen zijn van hoge kwaliteit en zowel het zwembad als de technische installatie werden nauwkeurig geplaatst. Een aanrader voor wie op zoek is naar een ervaren, betrouwbare zwembadbouwer.. Mvg. David Quintelier"

Fam. Sillis

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

"Goeie zorgen en service! Zeer aangename mensen om met samen te werken. Heel tevreden! Bedankt Fou D'eau/Werner! Gr. Matthias & Dominique."

Fam. Vandekerckhove

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

"De correctheid en stipte opvolging. De technieker was een echte vakman heel bereidwillig."

Fam. Pieters

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

"Zeer mooi zwembad, succes met alles! gemelde opmerkingen werden perfect opgelost binnen een zeer snelle termijn. zwembad opgeleverd zoals beloofd werd tijdens de verkoop."

Fam. Killemaes

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

"Lossen de verwachtingen meer dan in. De planning werd steeds gerespecteerd en de technische kant van de zaak werd heel knap geïnstalleerd. Ik kan er eigenlijk niets slecht over zeggen. Als het goed is mag het gezegd worden."

Fam. Ryckoort

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

"Vlotte en snelle plaatsing , geen enkel probleem, zeer makkelijk onderhoud Alles mooi uitgelegd En zeer mooi resultaat."

Fam. Picavet - De Wulf

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

"We zijn heel tevreden van zowel de aanpak, uitvoering en niet te vergeten de service ! Dank aan het hele fou d'eau team !"

Fam. Schoelynck

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

"Zeer goede opvolging vanaf de start tot oplevering,think out of the box om oplossingen te vinden. Zeer goede service en prachtig zwembad en technische installatie!"

Fam. Goosens

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

"Verkoop: Neutrale informatieverschaffing bij verkoop, neutrale positie tov alternatieven, niet te pusherig. Goede opvolging van offerte en bijsturingen.

Plaatsing: alles verliep volgens afspraak, nauwgezette plaatsing met veel zorg. Goede begeleiding voor verdere opstart en onderhoud."

Fam. Van Campenhout

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

"Professioneel en goed op elkaar ingestelde ploeg. Merci mannen 💪"

Fam. De Groote

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

"Heel tevreden met de opvolging van de werken van start tot finish."

Fam. Deprez

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

"Iedereen kent zijn job en voert alles perfect uit, prachtig eindresultaat..."

Fam. Hoet

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

"Uiteindelijk beslissen voor de aankoop v.e. zwembad is een grote stap maar met wie je in zee gaat is minstens even belangrijk. Het gevoel met Fou d'eau zat direct goed alsmede door het feit dat Philippe het commerciele plaatje perfect kon laten rijmen met het creatieve zonder dat we ons op geen enkel moment gepushed voelden! De integratie van het bad in onze tuin werd zeer bedachtzaam genomen en we kozen voor een bad heel dicht bij het huis om er zo heel veel van te genieten. De werken werden gecoordineerd door Werner en alles verliep naar wens , aan Werner is geen vraag teveel gesteld m.a.w. een fantastische kerel!! Heel belangrijk was natuurlijk ook dat de eindafrekening perfect overeen kwam met het bestek wat toch niet altijd evident is. We genieten dagelijks van ons zwembad en het is ook de trekpleister en de sociale ontmoetingsplaats van ons gezin geworden. Hadden we het geweten we hadden het reeds jaren eerder gedaan.....met Fou d'eau zwembaden uiteraard!!:-)"

Alle klanten krijgen na de oplevering van hun zwembad automatisch een korte enquête waar ze scores kunnen geven op het verloop van verkoop tot afwerking en oplevering van de werken. Mede bestuurder Werner De Jaegher stuurt dan ook dagelijks alles persoonlijk in goede banen, om zo onze klanttevredenheid op het hoogste niveau te houden.

Gemiddelde klanttevredenheid

9,8/10 

VRAAG VRIJBLIJVEND EN GRATIS EEN OFFERTE