ZORGELOOS GENIETEN

Welkom bij FOU D'EAU kant & klare zwembaden

Prachtig, helderblauw water overdag, een mooi verlicht, feeëriek, groenachtig turkoois zwembad 's avonds. Voor een Mediterraans gevoel hoef je echt niet het vliegtuig te nemen. Bij een Fou D'eau kant klaar epoxy acrylaat zwembad kan je net zo goed wegdromen. Dag in, dag uit, het hele jaar door! Die filosofie proberen de zaakvoerders al sinds 1996 over te brengen. "Je moet een zwembad niet enkel zien als een functioneel iets. Integendeel, een bad moet in de eerste plaats sfeer brengen en dienst doen als een sociale ontmoetingsplaats. Een plaats waar iedereen welkom is: familie en vrienden, mensen die graag zwemmen, anderen die zich enkel wat willen verfrissen of sommigen die gewoon willen genieten van de sfeer rond het bad en de vrolijke vakantiegeluiden die ermee gepaard gaan. Om ook mensen die niet graag zwemmen bij dit sociale gebeuren te betrekken, hebben we onze baden voorzien van een ondiep gedeelte van 50cm tot twee meter lang over de gehele breedte van het zwembad. Hier is het water slechts 20 centimeter diep en bijgevolg kan je er ligzetels op zetten. Ideaal dus om ten volle languit te genieten. Vandaag de dag worden ook onze maatwerk zwembaden kant & klaar geplaatst en zwemklaar opgeleverd in minder dan 14 dagen.

ONZE GESCHIEDENIS


 Bijna 23 jaar ervaring maken van Philippe De Wilde vanzelfsprekend een goed zwembadbouwer. Maar het bedrijf is ook een laboratorium voor vernieuwende en gedurfde zwembadideeën met de meester zelf aan het hoofd ervan. Meer dan eens werden zijn projecten gelauwerd voor hun kwaliteit, maar niet in het minst ook omwille van de grote architecturale visie die er achter steekt.    
 Philippe De Wilde Zwembaden ontwerpt en bouwt baden in alle prijsklassen en doet dat met het prikkelend enthousiasme eigen aan iedere kunstenaar. De gedrevenheid waarmee dat gebeurt, spruit niet alleen voort uit een bijzonder grote beroepseer. Philippe De Wilde ziet immers ook het unieke in iedere klant en in ieder project en dit met de beste prijs - kwaliteit verhouding. 
Kennismaken met Philippe De Wilde is in eerste instantie dan ook kennismaken met jezelf. Het plaatsen van een zwembad is namelijk méér dan het vullen van een lege ruimte in je tuin. Philippe De Wilde Zwembaden gaat op zoek naar de plaats die het zwembad in je léven zal innemen. Ieder project, klein of groot, binnen of buiten, is maar zo goed als de manier waarop het is ingeplant. Wie een bad wenst dat aansluit op de woning, zal daar op een andere manier mee omgaan dan iemand die liever verscholen in het groen zwemt.
Of je nu kiest voor een degelijk en sportief prefab bad dan wel voor een luxueuze Bain du Nord uit gegoten beton, steeds wordt alles afgemeten aan de hoogste kwaliteitsnormen. Samenwerking met studieburelen en architectenbureaus maakt van ieder bad iets bijzonders en vormt een extra garantie op je investering. Reken daarbij Philippe De Wildes verfrissende kijk op jou en je project en het resultaat is een bad waaraan je een leven lang plezier hebt.
Ieder bad van Philippe De Wilde vormt het sluitstuk van je woning en tuin, ze worden er beiden rijker door. Het bad is een visitekaartje van het beste van het leven bij je thuis. In de intimiteit van je gezin of tijdens een een gezellig samenzijn met je vrienden: de bewondering, het design en het genot blijven.
Welkom op onze website..

MET TROTS MAKEN WE UNIEKE & ESTHETISCHE ZWEMBADEN VOOR DE MODERNE OMGEVING  PHILIPPE DE WILDE

Eigenaar en Designer


5 gouden medailles


We werden afgelopen jaren reeds 5 maal gelauwerd met een Gouden Award voor beste zwembadbouwondernemer in België