Balance-Up

PH UP - Vloeibaar 20 L

Gebruiksaanwijzing: Product voor het verhogen van de zuurtegraad (ph) van zwembadwater.Geschikt voor automatische doseersystemen. pH waarde moet zijn tussen 7.2 en 7.6. Indien de pH waarde lager is dan 7.2, dan pH UP toevoegen. 20 ml/m³ verhoogt de pH met 0.2 tot 0.4 naargelang de hardheid van het water. pH waarde voor het zwembad is zeer belangrijk voor gezond zwembadwater en een doeltreffende waterbehandeling!

42,95 €

PH UP - 2.5 KG

Gebruiksaanwijzing: Ideale pH waarde 7.0-7.4. 150 g PH UP gebruiken om de pH waarde van 10 m³ zwembadwater met 0.1 tot 0.2 te doen stijgen : bij hard water is meer, bij zacht water is minder product nodig. Product oplossen in een emmer water en toevoegen aan het zwembadwater. Bij een lage pH het product in meerdere keren doseren en na elke toevoeging de pH-waarde opnieuw testen na ca. 12 u. alvorens opnieuw te doseren. Nooit met andere chemicaliën mengen. Dit product buiten bereik van kinderen houden, rechtopstaand, in gesloten originele verpakking, koel en niet in direct zonlicht vervoeren of opslaan.

12,95 €

PH UP - 5 KG

Gebruiksaanwijzing: Ideale pH waarde 7.0 - 7.4. 150 g granulaat is voldoende om de pH waarde van 10 m³ zwembadwater met 0.1 tot 0.2 te doen stijgen : bij hard water is meer, bij zacht water is minder product nodig. Het granulaat oplossen in een emmer water en toevoegen aan het zwembadwater. Bij een lage pH het product in meerdere keren doseren en na elke toevoeging de pH-waarde opnieuw testen na ca. 12 u. alvorens opnieuw te doseren. Nooit met andere chemicaliën mengen. Lees aandachtig de veiligheidsvoorschriften en voorzorgsmaatregelen. Dit product buiten bereik van kinderen houden, rechtopstaand, in gesloten originele verpakking, koel en niet in direct zonlicht vervoeren of opslaan.

19,95 €