Voor u is alleen het beste goed genoeg. Kwaliteit is uw levensmotto. Professioneel, vanzelfsprekend, maar ook in uw vrije tijd. En wil u in dat geval een eigen zwembad, dan kan u niet voorbij aan één naam: Heidelbergh Poolfactory.

Een op maat gemaakt Heidelbergh kant & klaar Polystone zwembad is een tijdloos bad dat door de weloverwogen materiaalkeuze de jaren en noorderstormen makkelijk zal doorstaan. Deze eerder bescheiden degelijkheid weet het te koppelen aan zichtbare uitmuntendheid. Deze baden zijn, bekleed met tegels, mozaïek of keramisch van plaatmateriaal 1,5 op 3 meter, immers een lust voor het oog. Ze zijn een deel van de woning waar uitnodigend als ze zijn, menige gast bewonderende blikken naar zal werpen. Ze worden er beiden rijker door. Het bad is een visitekaartje van het beste van het leven bij je thuis. In de intimiteit van je gezin of tijdens een gezellig samenzijn met je vrienden: de bewondering, het design en het genot blijven. Bovendien is de plaatsingsduur spektaculair teruggebracht naar slechts 14 dagen in plaats van 3 à 4 maand ter plaatse bouwen met beton, waardoor in deze periode jouw tuin in een echte bouwwerf werd gedoopt. door een zwembadconstructie uit één geheel van epoxy-acrylaat met een binnenafwerking naar keuze. Mozaiek, Polystone en Keramische platen van zeer groot formaat met een zeer exclusieve uitstraling. www.heidelbergh.be

20 METER BAD IN EEN STUK

Veelzijdig op maat gemaakt zwembad met een constructielengte van 20 meter lang en een totale breedte die meer is dan 8 meter. Voorzien van een onzichtbare rolluiknis, massageligbedden en een acrylglazen overlooprand.

Met maatwerk, bedoelen we ook echt maatwerk en starten we met een leeg blad waar je als klant elke vorm, design en afmeting zelf bepaald van jouw toekomstig Heidelbergh zwembad. Net zoals vroeger met de klasieke traditionele bouwwijze. Eenmaal de bouwplannen goedgekeurd zijn, starten we aan de bouw van uw zwembad op onze werf.

De fabricatie gebeurd onder de beste omstandigheden waaronder vochtigheid en temperatuur uiterst belangrijk is voor de duurzaamheid van ons produkt. Een garantie die we niet kunnen geven mochten we een zwembad van A tot Z bouwen in de tuin. Waar zon of vrieskou, wint, zand en regen altijd nefast zijn voor de uiteindelijke kwaliteit van je zwembad.

KWALITEIT & ERVARING

Hier onder vindt je een uiteenzetting van alle voordelen die een Bain Du Nord kant & Klaar zwembad je bied.

DESIGN & ERVARING

Een zwembad vraagt tegenwoordig om een uniek design, geheel passend bij het dagelijks gebruik. Een concept waarbij u bepaalt of u ontspannen baantjes zwemt, actief beweegt in uw fitness-zwembad of geniet van een zwembad voor de hele familie. Een concept voor Fun & Function. Met een inlooptrap, niet alleen geschikt voor veilig in en uit te stappen, maar ook als een ondiepe waterzone, een plage of wetlounge zoals die tegenwoordig genoemd wordt. Met onze 23 jaar ervaring staan we garant voor een vlotte plaatsing van uw zwembad en een uitgekiemde deskundigheid in productkennis en technieken.

ROBUUST EN DUURZAAM

Het binnenste gedeelte van een Heidelberg bestaat uit 3 lagen. Elke laag heeft een bepaalde functie. Gezamelijk zijn zij verantwoordelijk voor de unieke eigenschappen van deze Heidelberg.

Deze samenstelling van materialen zorgen voor een hoge chemische bestendigheid, extreme vastigheid met een hoge elasticiteit. Vanwege deze eigenschappen wordt dit materiaal ook gebruikt bij het maken van windmolens, vliegtuigen en grote jachten.

Op dit oppervlak wordt de mozaïek of keramische tegel eveneens met epoxyhars verlijmd en gevoegd. Zo ontstaat een homogene materiaalopbouw die niet meer te scheiden is, en bovendien vanwege de elasticiteit bij bewegingen in de ondergrond, bij temperatuurverschillen of bij transport naadloos meewerkt.

SNEL INGEBOUWD

Na het leveren wordt de Heidelberg op een gestabiliseerde onderlaag geplaatst en met styropor issolatiebeton rondom ingekapseld en aangevuld. De pomptechnieken zijn vooraf in de technische ruimte geïnstalleerd zodat een vlotte aansluiting kan plaats vinden.

Van de start van de werken tot de volledige afwerking van het zwembad inclusief de randsteen, mag je rekening houden met een plaatsingstermijn van ca 14 dagen.

WENST U VRIJBLIJVEND EN GRATIS EEN OFFERTE?